Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-07@12:51:06 GMT

پرداخت ماليات فقط با داشتن کد اقتصادي ممکن است

تاریخ انتشار: ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۶۳۷۷۰۴

پرداخت ماليات فقط با داشتن کد اقتصادي ممکن است

خبرگزاري آريا - زنجان - ايرنا - مديرکل امور مالياتي استان زنجان گفت: در نظام جديد مالياتي پرداخت ماليات از طريق قبوض مالياتي، فقط با داشتن کد اقتصادي و شناسه مربوطه امکان پذير است.

ميرحيدر رضوي روز يکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا در خصوص کد اقتصادي و الزام مشاغل براي دريافت آن افزود: طرح جامع مالياتي نقشه راه سازمان امور مالياتي است تا شرايط کنوني به وضعيت ايده‌آل تبديل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي يادآورشد: در طرح جامع مالياتي براي پيگيري امور مالياتي مودي، بايد يک کليد واژه وجود داشته باشد و کد اقتصادي چنين کليد‌واژه اي محسوب مي‌شود.
رضوي با بيان اينکه دريافت کد اقتصادي جديد و منحصر به فرد، يکي از راه هاي جلوگيري از فرار مالياتي است، اظهار کرد: شماره هاي اقتصادي که پيش از اين موديان دريافت مي کردند، قابل خريد و فروش بود که خود يکي از معضلات پيش روي نظام اقتصادي و مالياتي و همچنين فعالان اقتصادي به شمار مي آمد و ضرر و زيان هاي جبران ناپذيري را به پيکر اقتصاد وارد مي کرد.
مديرکل امور مالياتي استان زنجان گفت: بر همين اساس سازمان امور مالياتي کشور با اجراي طرح جامع مالياتي و الزام موديان به پيش ثبت نام، ثبت نام کد اقتصادي و دريافت شماره اقتصادي جديد که فقط براي مودي خاص و با رمز عبور اختصاصي قابل انجام است، با دريافت کد اقتصادي جديد امکان سوء استفاده را به حداقل و يا صفر رساند.
وي با بيان اينکه ثبت نام کد اقتصادي براي ارائه اظهارنامه عملکرد از سال 91 الزامي شده است، خاطرنشان کرد: در مرحله نخست اين طرح ثبت نام الکترونيکي مختص اشخاص حقوقي بود اما در مراحل بعدي اصناف و بازاريان هم بايد براي دريافت کد اقتصادي به سايت سازمان مراجعه و مراحل پيش ثبت نام و ثبت نام کد اقتصادي را تکميل کنند.
رضوي ادامه داد: صاحبان املاک اجاري و وسائط نقليه عمومي موظف به پيش ثبت نام و ثبت نام براي دريافت کد اقتصادي نيستند.
مديرکل امور مالياتي استان زنجان گفت: عدم صدور صورتحساب يا عدم درج شماره اقتصادي خود و طرف معامله يا استفاده از شماره اقتصادي شخصي براي ديگران و يا استفاده از شماره اقتصادي ساير افراد براي معاملات شخصي، حسب مورد مشمول جريمه اي معادل 2 درصد مبلغ مورد معامله مي شود.
وي اضافه کرد: در نظام جديد مالياتي پرداخت ماليات از طريق قبوض مالياتي فقط با داشتن کد اقتصادي و شناسه مربوطه امکان پذير است و اين باعث شده از جعل و فرار مالياتي جلوگيري شود.
رضوي افزود: از همان ابتداي اجراي طرح پيش ثبت نام کد اقتصادي، همه اصناف و موديان مالياتي در سطح استان اقدام به ثبت نام کرده و تا کنون هم در اين زمينه همکاري هاي لازم را با اداره کل داشته اند.
در رابطه با کد اقتصادي در ماده 169 قانون معافيت مالياتي آمده است که اشخاص حقوقي و صاحبان مشاغل موضوع اين قانون که حسب اعلام سازمان امور مالياتي کشور موظف به ثبت نام در نظام مالياتي مي شوند، مکلفند براي انجام معاملات خود صورتحساب صادر و شماره اقتصادي خود و طرف معامله را در صورتحساب ها، قراردادها و ساير اسناد مشابه درج و فهرست معاملات خود را به سازمان مذکور ارائه کنند.
همچنين عدم ارائه فهرست معاملات انجام شده به سازمان امور مالياتي کشور از طريق روش هايي که تعيين مي شود مشمول جريمه اي معادل يک درصد معاملاتي که فهرست آنها ارائه نشده است، مي شود.
3001/6085
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۶۳۷۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم الزام مشاغلی که فروش کمتر از ۳۰ میلیاردتومان بوده به ارایه دفاتر و ترازنامه

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان امور مالیاتی، رییس سازمان امور مالیاتی با انتشار اصلاحیه ماده (۲) آیین نامه اجرایی موضوع ماده ۹۵ قانون مالیات‌های مستقیم، از افزایش دو برابری نصاب گروه بندی صاحبان مشاغل خبر داد.

محمدهادی سبحانیان، معاون وزیر اقتصاد و رییس سازمان امور مالیاتی کشور در حساب ایکس خود، تصویر نامه اصلاحیه ماده (۲) آیین نامه اجرایی موضوع ماده ۹۵ قانون مالیات‌های مستقیم را منتشر کرد و نوشت: خبر خوب ۳۸ ام، با پیشنهاد سازمان مالیاتی کشور و موافقت وزیر اقتصاد و دارایی، نصاب گروه بندی صاحبان مشاغل به دو برابر افزایش یافت؛ بنابراین اصناف و مشاغلی که فروش کالا در دو سال قبل آن‌ها کمتر از ۳۰ میلیارد تومان باشد، ملزم به نگهداری دفاتر و ارایه ترازنامه و صورت سود و زیان نمی‌باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • جزییات مالیات بر عایدی سرمایه برای طلا، مسکن و خودرو اعلام شد
  • «مشاغل خاص» زیر تیغ عدالت مالیاتی
  • خون رنگین زرگر‌ها در نظام مالیاتی ایران/ یک کارمند بیشتر از طلا فروش مالیات می‌دهد!
  • عدم الزام مشاغلی که فروش کمتر از ۳۰ میلیاردتومان بوده به ارایه دفاتر و ترازنامه
  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • مالیات آری؛ اما نه ۳۰ و ۵۰ و ۷۰ درصد!
  • ۲۵ اردیبهشت آخرین مهلت صدور مجوز‌های الکترونیکی
  • چگونه مالیات کمتری بدهیم؟
  • وصول یک ماهه ۱۰۰۰ میلیارد مالیات از شرکتهای خام فروش صادراتی
  • نیمه پنهان مالیات‌ستانی